, , , , ,

Diamond FX – Metallic Yellow -10g

4,50

Diamond FX Metallic Yellow * is een sterk gepigmenteerde, watergeactiveerde verf op waxbasis die de hele dag blijft zitten zonder te barsten of vervagen. Onze metallic lakken bieden een uitstekende, ondoorzichtige dekking die uw ontwerpen een metallic glans geeft. Het kan gemakkelijk over andere kleuren worden geverfd, zonder zijn helderheid te verliezen. Voeg wat glans toe aan uw ontwerpen.

* Productfoto’s zijn gemaakt in een professionele opstelling met daglichtlampen. Bovendien worden de kleuren van het product op geen enkele manier gewijzigd. Toch kunnen de kleuren van de afgebeelde producten enigszins afwijken van de werkelijkheid.

Beschikbaarheid: 7 op voorraad

Diamond FX Metallic gezichts- en bodypaint:
De Diamond FX Metallic-collectie is hypoallergeen en geformuleerd met cosmetische ingrediënten die voldoen aan de EEC en FDA. We raden af ​​om onze producten te mengen met andere merken. Dit kan reacties veroorzaken die ongunstig zijn voor uw huid.

Tips en trucs:
Blijf op de hoogte van hygiëne en houd uw taarten en gereedschappen droog en schoon. Gebruik geen hydraterende producten voordat u uw huid verft. We raden aan om onze verf te activeren met een natte borstel of vochtige spons. Laat geen overtollig water in uw cakes achter. Verwijder de verf van de huid met milde zeep en koud tot lauw water.

Ingrediënten:

Paraffinewas, Petrolatum, Glycerine, Calciumcarbonaat, Stearylalcohol, EDTA
Dinatriumzout, natriumbenzoaat, Acacia Senegal-gom, Dextrine, Mica (CI77019)
Titaandioxide (CI77891)
FD&C Geel5 (CI19140)

Code Product: 0400

Gewicht

10g, 30g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Diamond FX – Metallic Yellow -10g” te beoordelen

Your email address will not be published.